Tecnoparc

El ParcServeisCepidActualitatContacte*

Inici

Inici / El Parc / Presentaciˇ

Presentaciˇ

El Parc Tecnològic de Reus neix amb la voluntat de conduir el desenvolupament de la ciutat de Reus i el seu entorn, cap a estructures productives d'alt valor afegit, basades en el coneixement, la innovació i la iniciativa empresarial. Es pretén aconseguir un teixit productiu més competitiu per a augmentar la generació de riquesa i ocupació, el benestar i la cohesió social.

El territori de referència del Tecnoparc Reus té el seu nucli en la ciutat de Reus, capital del Baix Camp, amb un radi d'acció que sobrepassa els límits locals i s'expandeix per la província de Tarragona. Així doncs es troba en una posició estratègica d'interès ja que se situa entre el Corredor del Mediterrani i l'Eix de l' Ebre, amb infraestructures tan importants com el port de Tarragona i l'aeroport de Reus. L'àrea del Tecnoparc Reus representa aproximadament entre un 60 i 70% del nucli urbà de Reus i es configura com el projecte més emblemàtic i de futur de la ciutat.

Les principals infraestructures facilitadores públiques, com ara l'edifici Tecnoparc (on s'ubica Tecnoredessa, el Palau de fires i congressos, el centre de produccions audiovisuals, la Cambra de Comerç de Reus), el centre de negocis d'Innovació i Desenvolupament - Cepid, el Centre per a Bioempreses i el Centre R+D+i en nutrició i salut, entre d'altres, es troben en fase avançada d'execució.

La llarga tradició que ha tingut la ciutat de Reus i el seu entorn en el sector de la indústria transformadora agroalimentària i nutricional, i la presència de grups de recerca de referència en la Facultat de Medicina de la URV de Reus, són alguns dels principals motius que han marcat l'orientació temàtica del Tecnoparc en els àmbits de la salut i la nutrició.

Fašana posterior edifici Tecnoparc

1/1

Fašana posterior edifici Tecnoparc

Lloguer d'oficines
*
*r
*
*
*

Amb el suport de:

logos

Tecnoparc Reus, SA | AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | tecnoparc@tecnoparc.com | +34 977 276 977